Tabăra de vară Maxwell

Prima tabără organizată de catre Asociația Maxwell a avut loc în perioada 16 – 18 august 2021, în cadrul Clubului de Copii din localitatea Lugoj. Beneficiarii taberei au fost 10 copii cu vârsta cuprinsă între 10 și 14 ani, din cadrul a 9 instituții de învățământ din Timișoara.

Scop

Energie, voie bună, joc, distracție, provocări sunt cuvintele care descriu această primă tabără.

Creșterea capacității tinerilor de a interacționa și comunica pozitiv cu cei din jur. 

Informații super valoroase, invitați speciali din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și provocări, dezbateri, dar și dobandirea de noi abilități prin dans si ateliere de împletituri...

01

Impreună putem face o diferență!

Au fost trei zile în care am avut de învățat, cu toții, ceva nou, am legat prietenii și relații valoroase, ne-am distrat prin dans și voie bună și am petrecut timp de calitate.
Au fost trei zile intense de creștere, conștientizări și provocări. Această experiență ne-a oferit foarte multe lecții, dar în același timp, ne-a arătat importanța majoră a acestor tipuri de activități în rândul copiilor și a tinerilor.
Ideea principală cu care au ramas copiii și pe care si-au exprimat-o in feedback-ul oferit, a fost că o stimă de sine sănătoasă stă la baza atingerii tuturor obiectivelor pe care și le propun în viață.