Investim în tineri - Investim în viitor!

Ghidurile de dezvoltare personală pentru elevii de gimnaziu și liceu „Eu Aleg” și „Construiește-ți Viitorul” au la bază teme actuale, în concordanță cu nevoile elevilor, dar și cu specificul învățământului românesc, pentru echiparea cu competențe pentru viață.

Harta implementare Eu Aleg si Construiește-ți Viitorul

Cele două ghiduri sunt implementate în 7 județe (Constanța, București – Sector 6, Argeș, Timiș, Arad, Iași și Mehedinți), de către un număr de 780 de profesori, beneficiari fiind 24000 de elevi. Cele 16, respectiv 17 lecții ce compun ghidurile, vor fi predate elevilor pâna la finalul anului școlar 2023 - 2024, iar acest proces va continua și în anul școlar următor.
Pentru mai multe detalii legate de ghiduri clic aici.

Ghidul pentru elevii de gimnaziu „Eu Aleg”

Un ghidul de dezvoltare personală pentru gimnaziu, construit pe fundația unor valori esențiale în dezvoltarea generațiilor următoare. Ghidul a fost deja testat cu succes în 6 țări, în ultimii 10 ani, prin paginile căruia au trecut peste 2 milioane de tineri până în acest moment.

Ghid Leadership Eu Aleg

Ghidul pentru elevii de liceu „Construiește-ți Viitorul”

Ghidul de dezvoltare personală pentru elevii de liceu „Construiește-ți Viitorul” este produsul colaborării unor specialiști din domenii diverse (antreprenori, psihologi, profesori din mediile universitar, gimnazial și liceal), cu toții absolvenți ai Maxwell Leadership Certified Team, care au lucrat mai bine de 10 luni pentru a duce la bun sfârșit această creație.

Cele 17 lecții ale Ghidului aduc claritate tinerilor și au rolul de a-i inspira în evoluția personală și profesională și de a-i ajuta să-și descopere potențialul real. În acest ghid elevii vor afla informațiile necesare pentru a se regăsi pe sine, așa cum sunt ei: tineri și lideri de succes, capabili să acționeze și nu să reacționeze la impulsuri și emoții, capabili să se conducă pe sine, să își adauge valoare și să poată vedea potențial în ei și în cei din jurul lor.

Lecțiile din ghiduri inspiră tinerii către evoluție personală și profesională prin creșterea stimei de sine și a curajului de a-și asuma acțiuni și roluri potrivite și propulsarea către atingerea potențialului real.

Aceste ghiduri de dezvoltare personală reprezintă, în același timp, o unealtă importantă și necesară pentru cadrele didactice, în susținerea orelor de dirigenție, datorită modului în care este structurat dar, mai ales, a temelor prezentate.

Aceste ghiduri sunt destinate fiecărui elev
de gimnaziu și liceu din România.

Pentru a putea primi un exemplar și a contribui, în același timp, la distribuirea acestor ghiduri către alți 5 elevi de gimnaziu și liceu din România, donează!

Pentru a primi un exemplar și a contribui, în același timp, la distribuirea acestui ghid către alți 5 elevi de liceu din România vă rugăm să faceți o donație de minim 100 lei.
Dacă doriți mai multe opțiuni pentru efectuarea donației urmați acest link