IMPLICĂ-TE!

”Împreună putem face o diferență!” - John Maxwell

Detalii

Donează

Dacă observi că lucrurile nu funcționează așa cum ar trebui în școlile din România și simți că trebuie să faci ceva pentru a susține viitorul copiilor noștri.

Doneaza

”Valoarea educaţiei este exact aceea a vieţii ȋnsăşi,
deoarece instruirea presupune, ȋn primul rȃnd, a ȋnvăţa să trăieşti”. 

Autor

Canfield Jack

 

Implica-te și susține promovarea valorilor în învățământul românesc! 

Modelele de comportament pe care societatea le oferă azi tinerilor sunt sărace şi lipsite de profunzime si care sunt, de fapt, antimodele pe care tinerii, din pacate, le imită inconştient, din lipsă de ceva mai bun, iar promovarea valorilor morale tradiţionale este, cu siguranta, o șansă.
Perfectionarea societatii, per ansamblu, nu se poate realiza, fara a porni de la perfectionarea individului, prin crearea unui mediu bazat pe valori si pe modele pozitive.  

Donează

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit

(persoane fizice – angajate sau pensionate)

În fiecare an puteți redirecționa până la 3,5% din impozitul pe veniturile din salariu sau pensie obținute în anul precedent, către Asociația Maxwell. Pentru asta trebuie să completați formularul atașat aici și să îl depuneți la ANAF sau să îl trimiteți prin poștă către sediul ANAF la care sunteți arondați. Termenul limită de depunere a fost data de 25 mai 2022. Declarațiile 230 pot fi depuse în fiecare an, până pe data de 25 mai, pentru veniturile obținute în anul precedent.

Dacă nu aveți posibilitatea să vă deplasați la sediul ANAF din orașul dumneavoastră sau nu dețineți cont ANAF în Spațiul Privat Virtual (SPV) ne puteți transmite formularul prin poștă la adresa: Asociația Maxwell, Fructus Plaza, Gheorghe Lazăr, nr. 24, et. 4, ap. SAD 29, Timișoara, jud. Timiș.

Dacă sunteți persoană fizică și aveți cont creat la ANAF/SPV puteți depune electronic Declarația 230, folosind datele de identificare ale Asociației Maxwell.

Descarca Formular 230
Donează

Direcționează 20% din impozitul pe profit

(persoane juridice)

Fie că ești un PFA sau conduci o companie poți sponsoriza Asociația Maxwell, fără să ai costuri suplimentare.

Legea sponsorizării împreună cu Codul Fiscal, permit societăților comerciale să direcționeze până la 20% din impozitul pe profit organizațiilor neguvernamentale. E foarte simplu și usor să fii alături de noi!

Codul Fiscal prevede facilități fiscale pentru agenții economici care susțin cauze sociale. În limita a 3% din cifra de afaceri și 20% din impozitul pe profit, suma oferită ca sponsorizare este deductibilă!

REDIRECȚIONEAZA 20% din profit – persoane juridice
Dacă sunteți societate comercială care plătește impozit pe profit, sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre următoarele: 0,75% din cifra de afaceri, respectiv 20% din impozitul pe profit datorat.

REDIRECTIONEAZA 20% din venit – persoane juridice
Dacă sunteți microîntreprindere, puteți sponsoriza Asociația Maxwell, potrivit legii. Sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe venit datorat pentru trimestrul IV, până la nivelul valorii reprezentând 20% din impozitul pe venit datorat pentru acest trimestru. Vă rugăm să ne aveți în vedere și în trimestrele următoare.

Descarca Contract Sponsorizare