CINE SUNTEM

”Oamenilor nu le pasă cât de multe ştii, până nu ştiu cât de mult îţi pasă.”

ASOCIAȚIA MAXWELL

ASOCIAȚIA MAXWELL, cu sediul în cu sediul în Timișoara, Fructus Plaza, str. Gheorghe Lazăr, nr. 24, et. 4, ap. SAD 29, județul Timiș, CIF 42809962, vine​ în sprijinul activităților educaționale din Programa școlară și are ca obiectiv principal derularea de cursuri în mediile de învățământ preuniversitare din România, pe teme generale de dezvoltare personală și leadership, de care vor beneficia elevii, dar și cadrele didactice.

Ce intentii avem?

Obiectivele Noastre

ASOCIAȚIA MAXWELL ROMÂNIA este creată dupa modelul Asociației John Maxwell Leadership din SUA și are scopul de a contribui, alături de familie, școală și comunitate, la dezvoltarea personală a tinerilor din România prin activități derulate în mediul școlar.

Toate acestea vor fi desfășurate în cadrul Programelor “Maxwell”, respectiv “I Choose” din curricula Maxwell Leadership Certified Team, pe urmatoarele teme: „cum sa facem față bullying-ului”, „stima de sine la elevi”, „eșecul poate conduce la succes”, „creativitatea și încrederea în potențialul propriu”, ”importanța atitudinii potrivite”, ”alegeri sănătoase”, ”iertarea în aplanarea conflictelor”.